top of page

Voeding - Lasagne met gegrilde groenten van Jeroen Meus - Vegan Versie

  • Foto van schrijver: Jeroen De Tandt
    Jeroen De Tandt
  • 30 okt 2022
  • 1 minuten om te lezen

Ingrediënten


Volkoren lasagnevellen

200g cashewnoten

2 Limoenen

40g edelgistvlokken

1 aubergine

1 courgette

1 paprika

1 zakje Spinazie

1 chilipeper

1 ajuin

vegan mozarella

vegan parmezaan

Kruiden(tijm, laurierblaadjes)



ree


Origineel recept




ree


ree

ree

Recept voor Vegan Ricotta


1. Laat de 200g cashewnoten 3 uur lang weken in warm water.

2. Doe de cashewnoten in een blender samen met 40g edelgistvlokken en 6 eetlepels limoen.

3. Mix en doe in een mengkom er nog 150g vegan parmezaan bij.



ree



Opmerkingen


bottom of page