top of page

Moussaka met zoete aardappel van Sandra Bekkari - Vegan

  • Foto van schrijver: Jeroen De Tandt
    Jeroen De Tandt
  • 20 nov 2022
  • 1 minuten om te lezen

Ingrediënten


400g zoete aardappelen, geschild en in plakjes

1 ui

1 teentje knoflook

1 aubergine

180g rode linzen

1 tl gedroogde oregano

1 blik tomatenblokjes

1 bloemkool in roosjes

een flinke scheut plantaardige melk

nootmuskaat

Vegan geraspte kaas

ree

Recept


Het origineel recept kan je vinden in het boek Gezonde Gewoontes 's Avonds snel aan tafel van Sandra Bekkari op pagina 39. Moussaka met kippengehakt en zoete aardappel. Wij vervangen het kippengehakt door 180g rode linzen. We zetten de ovenschotel ook een 30 minuten in de oven zodat de linzen kunnen garen.


ree

ree

ree

ree

ree

Opmerkingen


bottom of page