Voeding - Meal Prep Voor Atleten - Chili Sin Carne
- Jeroen De Tandt
- 21 okt 2022
- 1 minuten om te lezen
Ingrediënten
- 2 porties bruine rijst
- 2 zoete aardappel
- 1 courgette
- 2 puntpaprika's
- 2 flessen passata
- 1 blikje tomatenpuree
- 2 ajuinen
- 3 tenen knoflook
- 1 rode chilipeper
- 2 blikken kidneybonen
- kruiden (komijn, kaneelpoeder, kurkuma, gerookte paprikapoeder)
Recept
- Bak de ajuin, knoflook teentjes en de chilipeper in een beetje water, na een paar minuten voeg je de kruiden toe.
- Voeg de zoete aardappel toe en laat een paar minuten stoven met de schijf op de pan.
- Voeg vervolgens de puntpaprika toe en laat verder garen.
- Vervolgens voeg je de courgette toe.
- Zet ondertussen water op voor de bruine rijst.
- Na 10 à 15 minuten stoven voeg je de passata en tomatenpuree toe.
- Laat verder 20 tot 30 minuten verder garen en voeg op het einde nog de kidneybonen toe.











Opmerkingen