top of page

Voeding - Vegan Cheddar Kaas Homemade

  • Foto van schrijver: Jeroen De Tandt
    Jeroen De Tandt
  • 12 nov 2022
  • 1 minuten om te lezen

Ingrediënten


150g Cashewnoten

80ml Water

5 eetlepels Citroensap

2 eetlepels Kokosolie

60g Tahini

1 eetlepel Sojasaus

1 eetlepel Tomatenpuree

2 theelepels Appelazijn

1 Rode Paprika

2,5 theelepels Zout

1/2 theelepel Gerookt Paprikapoeder

1/8 theelepel Cayennepeper

1 eetlepel Dijon Mosterd

1 theelepel Lookpoeder

2 theelepels Ajuinpoeder

240ml Water

1 eetlepel Agar Agar



ree


Het origineel recept kan je vinden op de website van lovingitvegan.



ree

Voeg 1 eetlepel Agar Agar toe in 240ml water en breng aan de kook. Laat 1 minuut koken en voeg het dan bij het mengsel. Nog eens mixen en in een vorm gieten.

ree

Laat het mengsel afkoelen en plaats het in de koelkast.

ree

ree

Opmerkingen


bottom of page