Voeding - Vegan Cheddar Kaas Homemade
- Jeroen De Tandt
- 12 nov 2022
- 1 minuten om te lezen
Ingrediënten
150g Cashewnoten
80ml Water
5 eetlepels Citroensap
2 eetlepels Kokosolie
60g Tahini
1 eetlepel Sojasaus
1 eetlepel Tomatenpuree
2 theelepels Appelazijn
1 Rode Paprika
2,5 theelepels Zout
1/2 theelepel Gerookt Paprikapoeder
1/8 theelepel Cayennepeper
1 eetlepel Dijon Mosterd
1 theelepel Lookpoeder
2 theelepels Ajuinpoeder
240ml Water
1 eetlepel Agar Agar

Het origineel recept kan je vinden op de website van lovingitvegan.

Voeg 1 eetlepel Agar Agar toe in 240ml water en breng aan de kook. Laat 1 minuut koken en voeg het dan bij het mengsel. Nog eens mixen en in een vorm gieten.

Laat het mengsel afkoelen en plaats het in de koelkast.










Opmerkingen