top of page

Voeding - Kikkererwtenstoofpot

  • Foto van schrijver: Jeroen De Tandt
    Jeroen De Tandt
  • 10 nov 2022
  • 1 minuten om te lezen

Ingrediënten


250g volkoren pasta

1 fles passata

1 blik tomatenstukjes

1 potje tomatenpuree

2 uien

2 teentjes knoflook

2 blikken kikkererwten

Kruiden (oregano, komijn, paprikapoeder en 2 laurierblaadjes)


Recept

  1. Stoof de uien en knoflook in een beetje water en laat 3 minuten bakken.

  2. Voeg de kruiden en de tomatenpuree toe en laat verder garen.

  3. Kook de volkorenpasta.

  4. Voeg de groenten, de passata en de tomatenstukjes en laat 30 tot 45 minuten verder garen tot de wortels klaar zijn.

  5. Spoel de kikkererwten en voeg ze op het laatste toe (deze zijn al gekookt).

ree

ree


ree

ree

Opmerkingen


bottom of page